Ingredient: God olivenolje

Kamskjell over dampet spicy spinat

Kamskjell – nytelse og fristelse av havets skjulte skatt Kamskjellene er en del av musling-familien og de er mange ulike arter av den. De mest kjente artene i Norge er haneskjell, urskjell, harpeskjell og stort kamskjell. Det er den siste arten som er mest kjent i Norge i dag, og vi kaller den ofte bare Read More …

Pannestekt piggvar med rotgrønnsaker

Piggvar –  havets hvite gull fra godfisken   Piggvar er havets hvite gull og smaker helt fantastisk. Den er delikat og skal behandles med respekt. Piggvaren er en flyndrefisk i varfamilien og har en mineralsk smak. Den finnes ofte delvis nedgravd i bunnlaget på sand- , grus- eller steinbunn. Piggvaren er en rovfisk som i Read More …

Ovnsbakt steinbit med serranoskinke

Vakker steinbit på grillen! Steinbit er en anvendelig fisk som har en skalldyraktig smak fordi den spiser mye skalldyr. Den er veldig fast i kjøttet og det åpner seg derfor mange muligheter på kjøkkenet og flere måter å tilberede den på. Den tåler å bli kuttet opp i små biter, den kan stekes og den Read More …