Kapteinens delikate fiskesuppe
Porsjoner Forberedelse
2porsjoner 10min
Koke/steketid Passive Time
25min 0min
Porsjoner Forberedelse
2porsjoner 10min
Koke/steketid Passive Time
25min 0min
Ingredienser
Notater

Fremgangsmåte:

Skjær steinbit og laks i terninger.
Finhakk hvitløk og løk, skjær chili og purre i ringer.
Surr løk myk i smør, og tilsett hvitløk, chili, purre, tomatpurè og fiskekraft.

Kok det hele i ca. 5 minutter, tilsett kremfløte og la det
småkoke. Her må du gjerne bruke en stavmikser om du ønsker en mer glatt suppe, men jeg elsker det når jeg smaker noen løkbiter eller knasker på litt hviløk..:-)
Tilsett torsk, laks og tomat, kok opp og la suppen trekke i 4-5
minutter.

Smak til med noen draper sitron,salt og pepper.
Tilsett 1 ss lettrømme og rekene rett før servering. Pynt med en båt sitron og litt dill.

Dette blir garantert en fiskesuppe du sent vil glemme!

Vel bekomme hilsen Alex;)