Mitt oppdrag er å gi deg ekte matglede,
så kan du dele din kjærlighet med din familie og venner.

Hei alle sammen! Mitt navn er Alexander Aas og jeg er så takknemlig for at jeg kan dele min lidenskap for sjømat med deg! Ekte mat, ekte glede og ekte kjærlighet.

Jeg har vært tidligere kaptein på Strømsgodset og er nå regionssjef for Personalhuset Staffing Group. Jeg elsker jobben min, god mat og ikke minst Drammen. 
Det å finne riktig person til riktig jobb er like givende som å lage god mat til andre mennesker. Fiskeruta har som mål å begeistre kunden med råvarer som gir sjømatopplevelser.

God sjømat er avhengig av gode råvarer. Derfor er det viktig å ta hensyn til når og hvordan fisken er fanget. Dette er essensielt viktig for kvaliteten.

Samtidig inspirerer vi kundene våre til større variasjon og kunnskap når det gjelder sjømat. Det alle har i Fiskeruta til felles er lidenskap for god sjømat. 

Det er ikke rart at jeg er glad i Fiskeruta da de har en lidenskap og stolthet for jobben sin somjeg liker veldig godt. Gode råvarer er viktig for å lage god mat, men hvordan man behandler den er like viktig. Man skal være stolt av det man lager og serverer andre. Det smaker også enda bedre når du kan både handle og spise god mat i Norges beste by,Drammen.

 

Kapteinen

kapteinen,alex,fiskeruta,godfisk,personalhuset

Kokk og livsnyter

kokken,fiskeruta,fiskebilen,personalhuset

Forretningsmann

personalhuset,fiskeruta,alexander

Ønsker du Alex som kokk?
eller hva med et privat matkurs med vinsmaking