Avokado med reker – Fiskeruta

Dette er oppskriften på en næringsrik salat med reker, avokado, ruccolasalat, basilikum og lakserogn. Her kan du gjerne lage dressingen selv.

reker,avokado

Reker
Denne enkle og smakfulle havets delikatesse med tilbehør er blitt synonymt med sol, sommer og blå himmel, men visste du at reker smaker aller best på vinteren?

Avokado

En av de viktigste ingrediensene i det smaksrike, latinamerikanske kjøkkenet. Dette er en av de feteste grønnsakene, men heldigvis handler det om det sunne fettet.

Den er hovedingrediensen i guacamole, men avokado? egner seg ikke bare til meksikansk mat. Den passer godt til norske grill- og kjøttretter, og den milde smaken og kremaktige konsistensen egner seg godt til å balansere sterkere smaker. Selv om den inneholder mye fett, kan du spise avokado hver dag, og den er en mettende grønnsak for alle som vil ha en sunn livsstil.

 

godfisken,fiskebilen-fiskeruta,havsmat

 

reker,grønlandsreker,fiskeruta
Avokado med reker - Fiskeruta
Print Recipe
1. Bland alt til dressingen sammen. Smak til med salt og pepper. Bland inn rekene. 2. Del avocadoen i to og ta ut steinen. Ta ut kjøttet av skallet med en skje, slik at du får fire skåler. 3. Del avocadokjøttet i to, slik at du får 8 like store deler. Kutt 4 av dem opp i små biter og bland det inn sammen med rekene i dressingen. Kutt de fire som er igjen i tynne skiver, nesten helt igjennom og brett dem ut til vifter. 4. Legg avocadoskålene på en tallerken og fyll fyllet opp i avocadoskålene. Pynt med avocadoviftene. Pynt gjerne med salat, sitron og dill.
Porsjoner Forberedelse
4 porsjoner 20 min
Porsjoner Forberedelse
4 porsjoner 20 min
reker,grønlandsreker,fiskeruta
Avokado med reker - Fiskeruta
Print Recipe
1. Bland alt til dressingen sammen. Smak til med salt og pepper. Bland inn rekene. 2. Del avocadoen i to og ta ut steinen. Ta ut kjøttet av skallet med en skje, slik at du får fire skåler. 3. Del avocadokjøttet i to, slik at du får 8 like store deler. Kutt 4 av dem opp i små biter og bland det inn sammen med rekene i dressingen. Kutt de fire som er igjen i tynne skiver, nesten helt igjennom og brett dem ut til vifter. 4. Legg avocadoskålene på en tallerken og fyll fyllet opp i avocadoskålene. Pynt med avocadoviftene. Pynt gjerne med salat, sitron og dill.
Porsjoner Forberedelse
4 porsjoner 20 min
Porsjoner Forberedelse
4 porsjoner 20 min
Ingredienser
Porsjoner: porsjoner
Del denne oppskriften
Powered byWP Ultimate Recipe